Akut drakpost

  Signering i Göteborg! Den 24 Augusti kommer vi att finnas på Science Fiction-bokhandeln i Göteborg mellan 12.00-16.00! Där kan ni klämma och känna på ljudböcker på USB samt köpa och få din bok signerad! Här kan du läsa mer! Klicka här

Hej människor i alla storlekar!

I tre dagar kommer ljudboken Drakjägarens Flicka ligga ute för gratis nedladdning för att fira signering nummer två på SF-Bokhandeln i Göteborg!

Det eventet hittar du här: https://www.facebook.com/events/738627002860266/?ref=22

För att ladda ned behöver du bara högerklicka här och välja ladda ned 🙂

Skriv gärna en recension på goodreads.com ellerpå din blogg/facebook när du har läst klart! Det finns inget som betyder så mycket för mig som författare än att få veta vad du tycker om mina berättelser.

Mycket nöje!

Håll höjd drake

Hej äventyrare!
Det är spännande tider nu! Det står om Drakjägarens flicka i flera tidningar, speciellt eftersom ljudboken har hamnat på ett USBminne, vilket vi är först i Sverige om! Väldigt roligt tycker vi allihop!
Jag skriver detta från mitt lilla rum i antikvariatet. Ett rum som jag fått låna tillfälligt medans jag sammanställer mina anteckningar. Snart skall vi ge oss ut i världen och visa upp Anns historia på riktigt!
Vi trevade oss ut till bokmässan Andra Världar där vi togs emot mycket väl. Ann vågade sig inte med, men förhoppningsvis så kommer hon att gästa oss i framtiden!
Såhär såg det ut när vi var där!
Mässbordet Drakjägarens flicka

Men härnäst nu så blir det boksläpp för våra ljudböcker och vi skramlar till stort i förlaget Andra Världar som nu gästar  Science Fiction Bokhandeln i Göteborg den 18 maj!
Så vill ni träffa mig och mina vänner och få din bok signerad, eller varför inte en ljudbok, så är du välkommen! Jag längtar efter att berätta om mina äventyr för dig!
Affish för boksläpp 18 Maj - liten

 

Sagan om dagronien och andra världar